tralala

tjo! igår skrev jag ett långt inlägg, men precis när jag skulle publicera det så valde min dator att haka upp sig så då blev det inget gjort och sen försvann inlägget! Nu har jag precis klippt gräset för att göra pappi lite glad när han kommer hem från jobbresa i grekland (fast jag vet inte hur mycket jobb det blev eftersom han skickade detta smset halv tolv igår "Sitter just nu och kollar på the ark live, jävligt bra!") Snart ska jag och emma sticka till mormor för att hämta och lämna lite grejer + att vi får låna hennes bil under hösten och vintern eftersom hon inte vill köra med den då. Så det är great! Och just det förresten, jobbintervjun gick fingemang :D imorgon ska jag provjobba där för första gången + 2 gånger till nästa vecka! och alla verkade shyssta där så det känns bra. (Chefen verkade också mycket trevlig vilket är en helt ny grej för mig! hehe) hinner inte skriva mer nu! tjing

träning.

tjoho! har precis ätit efter träningen. finns inget bättre än när man kommer hem efter träning och är vrålhungrig och får äta! idag skulle det egentligen ha varit bodyjam men den instruktören var sjuk så det blev aerobic istället, men det gjorde inte mig nånting för det är skitkul! Wie jag är verkligen glad att jag har hållit mitt löfte om att träna 3 ggr i veckan! Jag vet att man alltid hör det men man mår verkligen mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Nu ser jag fram emot träningen varje gång! Fast sen är jag ju i stort sett arbetslös vilket också bidrar till att jag har mer tid att träna, annars hade jag kanske inte hunnit 3 ggr/vecka. Imorgon ska jag i alla fall på arbetsintervju på Toppen i vellinge! Hoppas det går vägen!


     

hmm det ser inte riktigt ut såhär på den aerobicen jag går på i alla fall.. även om jag starkt funderar på att dra på mig en sån där stringbaddräkt nästa gång!

fin vän.

fick precis ett pepp-sms från lisa om att jag inte skulle ge upp jobbsökandet! hon är gullig hon.

            

dålig uppdatering.

Ja det har verkligen varit dålig uppdatering på sistonde. Har inte haft lust att skriva riktigt... Jag har det jobbigt med jobbjakten, ger snart upp hoppet helt faktiskt. Idag var jag och lämnade ut mitt cv på mobilia i alla fall. Jag måste säga att i vissa affärer var expiditerna riktigt otrevliga och sen när man frågar om dom behöver nya anställda så svarar dom bara "Nä" och inget mer.. Man kan ju åtminstonde säga "men tack ändå", good manners people! Jag förstår inte vad såna människor har fått för uppfostran. Nä nu ska jag inte sura mer över det. Fick också prata med en del trevligt folk och det var sjukt störigt att Akademibokhandeln precis hade anställt en ny för chefen där var jättesnäll och vi pratade länge. Men ja, det är så det är... Ja vilket festligt inlägg det blev! Nu ska jag strax iväg till formtoppen och träna en timme! 

Esprit.


De här sandalerna från esprit har jag velat ha hur länge som helst. Men nu finns dom bara i stl 40 :(
fast det kanske är likabra, nu verkar ju ändå sommaren ha försvunnit för gott och let's face it, jag borde inte köpa något nytt när jag knappt har något jobb + att jag ska spara till en australien-resa som känns långt bort just nu...
Nä vad deppig jag låter, aerobicen var i alla fall skitkul och nu är det mat! tjing

the weekend.

woo! jag kan inte bestämma mig.. ska jag sticka och simma eller ska jag träna aerobic? tror ändå det blir aerobic idag. Har aldrig varit på den på formtoppen förr så vi får väl se om det är någe bra..

Helgen har varit bra, i fredags myste jag med fredrik och kollade på "Pans labyrint". Jag hade inte sett den innan och jag tyckte den var fin, den var som en saga mer än fantasy, det var fint. För övrigt var det första natten i deras nya hus i Skanör! Det är mycket större än deras gamla lägenhet (eller ja det säger ju sig själv) och mycket finare! :) Fast enda nackdelen är att nu bor han längre ifrån mig.. fast det tar ju inte så jättelång tid med buss, but still.. Yesyes, sen i lördags var jag, moa och lisa inne på malmöfestivalen. Det blev en trevlig kväll med langos, alice in videoland och några hässleholmare. Men sen var där en jävel som trodde han kunde lura i oss att han var göteborgare och körde på fejkdialekt hela kvällen, pinsamt! men jag är ju från göteborg helloo, mig lurar man inte! (eh nämner inget om att vi blev lite lurade i början..) och sen blev det jobb i söndags.

Jaha nu flyr moa och folket snart landet medan jag blir kvar här i mitt oändliga jobbletande! Idag när ett okänt nummer ringde mobilen så trodde jag först hoppfullt att det var någon som ringde för att säga att "Vi vill jättegärna att du ska komma och jobba hos oss!!" men det visade sig vara optikern...

Candygirl.

Efter att ha kämpat hela veckan så är dagen äntligen här - Idag får jag äta godis! hah.
Fast det konstiga är att jag inte är så sugen, fast det kommer nog senare.. skulle vara mycket märkligt annars...


en liten update.

tjo! har varit lite dålig uppdatering i dagarna, förlåt! nu ska jag snart gå och lägga mig. Eller, först ska jag läsa några sidor i "Flyga drake". Har precis börjat med den men det sägs ju att den är bra så jag hoppas! Finns inget bättre än en riktigt bra bok att sugas in i. Älskar när en helt ny värld öppnar sig.

Idag har jag i alla fall först varit och filmat med fille. Ja, ni undrar kanske vad det är vi håller på och filmar för.. det är en webtv för vellinge kommun. Just nu provfilmar vi bara för att kommunen vill se hur det kommer se ut och ifall de gillar det så kommer vi antagligen få fortsätta. Det är alltså nyheter som händer i kommunen varje månad. Det låter kanske inte så intressant men jag tycker det är jättekul eftersom jag antagligen vill jobba med media i framtiden! Idag har vi filmat det sista och nu ska vi bara redigera det sista materialet. Känns skönt eftersom det är mycket jobb bakom.

Okej, nog om det. Sen blev det en snabbis hem och äta mellanmål och sen stack jag och emma och tränade bodyjam! Det är så kul! Nån som vill hänga med nästa vecka? Jag har i alla fall kommit igång bra med min träning nu, har både blivit simning, formtoppen och joggning i veckan! Hoppas jag kan hålla det såhär nu bara.

              
Blev visst lite sugen på denna smarriga pannkakan när jag kollade runt bland mina bilder! Varför hittar jag bara bilder med godsaker på? Är det för att jag försöker att inte äta några nu? Buhu.

miu miu.





Den här klänningen från Chicy tänker jag nog slå till på så fort min internetbank vill funka! Tycker den är så fin, även om den är en exakt kopia av miu miu klänningen längst ner. Fast har man inte råd att slänga ut flera tusen så duger en kopia för 400:- bra! Dock har jag äntligen hittat ett par sandaler på nätet som jag också vill ha..  ih känner hur pengarna börjar sina...

at work.

halloj! nu står jag på jobbet och skriver, busigt värre. Igår började projekt "komma i form". Och eftersom mamma har börjat med en diet så får hela familjen hänka på. Så lite ofrivilligt är det, fast samtidigt så behöver jag detta så det är lika bra att börja ordentligt med en gång. Nu när hösten verkar vara på ingång (hemska tanke.)
Detta är planen:

- havregrynsgröt till frukost. (åt alltid det innan när det var skola men har glömt av det nu på sommaren. åt det imorse igen och hade helt glömt bort hur bra det mättar!)

- träna 2-3 ggr i veckan, beroende på hur mycket jag hinner. t.ex. i gymmet, olika klasser på formtoppen och simma. (det har nämligen blivit dåligt med det också nu på sommaren, jag har på sin höjd pallrat mig ut och sprungit typ en gång i veckan, not good.)

- inget godisätande i veckorna (eller chips, glass, kakätande osv. heller!) fast på helgen måste jag få lov, annars har jag inget att motivera mig med!

- nyttig mat! fast den biten står mamma för nu. kvällsmaten i alla fall. så det ska nog gå! 

hum, ja det var nog min plan ungefär. fast egentligen är ju det viktigaste att röra på sig! vilket jag verkar ha glömt det senaste året. Hela mitt liv har jag alltid hållit igång med olika sporter och har alltid tränat 4 ggr i veckan men sen när jag slutade med det så kom det som en chock att jag inte kunde äta vad som helst längre. Så att ja, träning it is!

Pixies.

Tjo! Är nyss hemkommen från fredriks spelning. Det gick bra och jag fick emma (sis) med mig. Sen kom mattsson och grane och kollade också. vi stannade och kollade lite på filmen efteråt också. Hela kvällen var alltså en "hyllning" till Pixies. Dom har såna kvällar varje måndag på debaser, först spelar en artist några covers av bandet och sen visas en dokumentär om bandet! Mysigt koncept tycker jag. Imorgon ska jag jobba.. Tråkigt, men jag behöver pengarna så jag blev glad när min chef ringde! Näe jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, har ingen inspiration. Men ni kan ju passa på att lyssna på denna pixieslåten kvällen till ära!


          

buu.

Det har verkligen varit en kul helg! Torsdag = kräftskivan hos emma. Fredag = Kb. Lördag = Bio (The Dark Knight) Söndag = Fredrik hemkommen från popkollo = Spela super mario world hela dagen medans regnet droppade utanför! I like. Idag spelar min duktiga fredrik på debaser! och han var med i en liten notis i tidningen med denna bilden, fint!


       

The dark knight var förresten riktigt bra! Jag och lisa var nog räddast i hela salongen, men det är bara för att jag klarar verkligen inte av clowner och heath ledger var så sjukt läskig som jokern så jag satt och spände mig igenom hela filmen för jag var så nervös över när han skulle dyka upp nästa gång! Ja den var helt klart sevärd i alla fall.


P-p-p-party

     



gårkvällen blev en riktigt trevlig tillställning hemma hos emma. jag klarade mig undan en allergisk reaktion och hade riktigt kul! Ikväll blir det party igen, antagligen med utgång till kb! (moa har du tänkt på att kb baklänges är bk. höh kom ju på det när jag skrev fel..) eh ja iaf så ska jag nog ut och gå en runda med mamms nu. Lyssna på pepplåten med bloc party om ni är party!


Vuxenpoäng.

Japp, idag har jag förtjänat några vuxenpoäng! Jag började dagen med att gå till optikern och kolla synen. Det visade sig att jag behöver linser, surprise surprise, det har jag vetat i över ett år! Men ja så nu ska jag tillbaks på onsdag och prova ut dom. Läskigt, fast spännande! kommer bli skönt dock att få se ordentligt.. Sen gick jag raka vägen till banken och skaffade visakort, internetbank och öppnade ett nytt konto! Yes när det var gjort gick jag och handlade mat med mamma och sen åkte jag hem och sydde om en klänning! Eller ja, la upp snarare. Men idag känner jag mig mycket äldre än mina få 19 år.


                 
Snart bär det av till kräftskiva hos emma! Jag är dock allergisk mot kräftor men jag tar med mig räkor istället (som faktiskt är mycket godare ändå) Hoppas folk kontrollerar sitt ätande så det inte stänker upp på mig haha.

tangerine.

Idag är jag riktigt trött - igen.. Känner egentligen inte för att skriva något, tänkte bara säga godnatt! (och imorgon är det nog en stor jobbdel i tidningen trodde mamma så då ska jag söka alla jobb där finns typ!)
Ni kan ju passa på att somna in till fina tangerine med zeppelin.


                   

tired.

Tjolahopp! Idag har jag bara packat, packat och packat. Min farmor håller på att flytta till en mindre lägenhet så hela familjen hjälper till och flyttar. Det har verkligen varit fullt upp hela dagen och vi kom inte därifrån förränns klockan sju. Och imorgon är det dags igen. Idag har vi bara packat ner grejerna i lådor men imorgon ska allt flyttas till det nya stället. Det kommer bli rööörigt! Usch ja. Men hon är så snäll, jag och emma har fått jättemycket fina grejer av henne, som teserviser och silverbrickor och sånt som man kommer vilja ha när man är äldre. Jag tycker det är kul hur det går i arv och att det finns en historia bakom.. Men jaapp imorgon ska jag upp tidigt.. och det var ett bra tag sen det hände så vi får se hur jag klarar det!

Style by stars.



Nu har jag precis beställt hem denna klänningen från Stylebystars, efter många om och men. Hoppas den passar, det fanns bara XS kvar efter att dom hade sänkt ner den ytterligare i pris. Men jag tog en chansning så får vi se. Jag tycker den är himla fin iaf!


Busy woman.

De senaste dagarna har det varit fullt upp, jag har varit på sats och tränat med fille (snacka om träningsvärk efter det!). Jag har grillat gott med fredrik, jag har varit på beachen med moa och ätit glass på aldo's och jag har hämtat hem mamma & pappa från svågertorp! Puh. Och nu ska jag strax sticka iväg och filma i höllviken med fille. Blir väl borta hela dan skulle jag tro, men det blir kul! Fast det är bättre att ha mycket att göra än att ha lite som det var för mig i början av veckan, då trodde jag att jag skulle dö av uttråkning. Men faktum kvarstår, JAG BEHÖVER ETT JOBB!

RSS 2.0