Jag = housewife.

Jag känner mig som en riktig desperate housewife nu när mamma & pappa är borta. Jag lagar mat, städar och vattnar i trädgården haha. Värre kan det knappast bli.. Imorgon ska jag in till fille på sats och träffa hans chef. Dom behöver tydligen timanställda och jag har skickat in mitt cv till dom och så berättade fille för chefen att jag ska in och hämta honom imorgon så då tyckte han att jag skulle sticka in mitt huvud och visa mig. Hrm, undra om han ska se hur pass biffig jag är? fille sa att dom bara anställer folk som ser "hälsosamma" ut. Då ska jag nog inte berätta om mina godisvanor antar jag... Men det hade verkligen suttit fint att få jobb där, men vi får väl se. Snart är det morden i midsummer som jag har tvingat emma att kolla på med mig, hoppas det är spännande denna veckan!

Sommarkvällar.

       

Åh vad jag älskar sommarkvällar! Det är så härligt att kunna cykla och ta ett kvällsdopp eller sitta ute till sent på kvällen och äta mat och prata. Det är så mysigt. Bilderna är från en kväll när jag och lisa cyklade ner till kanalen och badade.

ändrar om.

jag försöker ändra om lite i bloggen som ni ser, har kommit en bra bit men är ännu inte färdig. jag försöker göra en border men det är skitsvårt.. men det är ganska kul att sitta här och testa lite olika. men nu skriker solen på mig så jag orkar inte sitta här längre! Ska testa mer senare! tjing

Let me fly around blue skies.

Nu sitter jag och väntar på att köra mamma och pappa till svågertorp och efter det blir det jobb..Suck.. i detta fina vädret.. Fast jag ska inte klaga, det har varit jättefint väder i några dagar nu och jag har varit på stranden två gånger. Så härligt, jag älskar verkligen att bada i havet. Igår fick jag riktigt ont i min mage igen.. fattar inte vad det är med den, men såhär har jag haft det förr och jag vet inte om jag har slarvat med laktospillerna så att jag har fått i mig för mycket laktos eller om det är nått annat. Ja ont gör det i alla fall och jag kan knappt äta. Igår tog jag mig i alla fall samman och kollade på film med fille och lisa. Solstorm såg vi, den kan jag rekommendera! Den handlar om några extremreligösa uppe i Kiruna som gör allt för religionen typ.. Jag tycker det är spännande med såna ritualer och sånt.. Alltså det låter kanske skumt, jag menar såna filmer med sånt i. Det är spännande, fast läskigt. Äh.
Här kommer i alla fall en härlig låt med Hot chip - Ready for the floor.

                 

poolhäng.

tjo! nu är saras och hennes familj här från gbg. det är mysigt och vi har badat i poolen och spelat poolvolleyboll hela dan =) nu ska jag snart byta om till mina nya jeansshorts som jag handlade som en present till mig själv eftersom jag KLARADE KÖRKORTET!! :D okej, ska inte tjata ut det men det är verkligen en lyckokänsla! Satte mig själv i bilen idag för första gången och det kändes helt underbart! fast lite läskigt också. Igårkväll firade vi med champagne och god mat här hemma, hihi. Och imorgon blir det först konsert på stapelbädd och sen fest hos beigan! bättre kan det inte bli :D


okejdå, detta är poolen i bulgarien och inte den hemma hos oss.. fast den är bra den med :)

Ta mig tillbaka!

 




Guuud jag skulle göra vad som helst för att vara där nu! Har massor med bilder som jag inte har orkat lägga in på bilddagboken, men här är i alla fall några från en partykväll och en dag på beachen :D

tjing

okej flummigt det blev med det gamla inlägget i det nya.. eh ja.. nu kör jag iaf pappa till lund och kollar på systemkamera till honom.. vet inte varför han ska ha en som aldrig fotar, hade ju varit bättre om han skänkt till mer behövande, alltså moi! ni kan även skriva upp i era anteckningsblock att jag har blivit jätteförkyld :( nog med gnäll för idag, tjing!

Miss dior chérie.

Detta inlägget skrev jag för några dagar sedan.. öh när var det nu, då dessi hade fest iaf. Men jag la aldrig in det för jag kunde inte ladda upp nån bild och det kan jag fortfarande inte!! har nån samma problem? Men iaf så lägger jag upp detta gamla inlägget nu eftersom moa tror att jag har lagt ner projekt med bloggen igen, vilket är fel! haha in your face :D (men ärligt, hjälp mig med bilderna nån?)

Hello! idag har jag och mamma varit runt på lite shopping, fast ingen jätterolig sån. Jag har kört runt henne mellan Rusta och Bauhaus och såna roliga ställen. men det är alltid bra för mig med övningskörning så det var okej. Och sen stack vi ner till höllviken toppengallerian där jag hade presentkort på en affär. Så idag har jag inhandlat parfymen Miss dior chérie, den är så god! ikväll verkar det som om det blir fest hos dessi, har inte riktigt koll på detaljerna där än.. nu ska jag vila en stund, är helt slut i huvudet..

fotboll.

okej då sticker jag iväg på fotboll nu då! mff-hammarby (?) haha skitlängesen jag kollade på mff.. men det blir nog skoj! har en gott&blandat påse med mig ifall att...

update.

tjoho! nu ska jag snart sticka in till stan och växla tillbaks lite bulgariska pengar som jag inte använde. har ett sjukt stressigt schema denna veckan också, körlektioner och övningskörning och jobb. Och sen är det andra saker också, men dom är roliga. Som att träffa kompisar och fredrik :) och sen ska vi nog till tivoli med la familia en dag också. får se hur det blir! Nästa vecka kommer nog min kompis sara från göteborg ner! ska bli sjukt kul att träffa henne igen eftersom det var ett tag sen.. jag var ju inte världens piggaste imorse på min tidiga körlektion (dom enda tiderna som finns att få typ) eftersom jag hade legat vaken till 2 och sträckläst Camilla Läckbergs andra deckare! är helt uppslukad av dom och ska nog köpa 3:an i stan idag! woo. ja det var en liten update iaf, nu ska jag ta bussen! tjoflöjt

michael cera.

                                               


Nu har jag sett michael cera i både juno och supersugen och jag tycker bara han är för gullig! så charmig. Båda dom filmerna är förresten roliga, fast jag tyckte bäst om juno. Idag blir det lite mer övningskörning, som jag för övrigt är väldigt trött på nu. I natt drömde jag att jag jobbade på BK. Nu har jag drömt den drömmen två gånger! Jag undrar om det är så att det är min stora mardröm eller en stark inre önskan som ligger bakom dessa drömmarna? Konstigt är det i alla fall! 
Moa, du kanske har något råd om hur jag ska bota detta?


                                                          

why do bad things happen to good people?

Varför ska det alltid börja ösregna så fort jag sätter min fot utanför jobbet? Varje gång jag öppnar dörren ut till friheten så öppnar sig himlen. Idag var inget undantag, nu sitter jag här med halvblött hår och en handduk om mig. + att innan jag kom ut i ösregnet så klämde jag mitt finger i järnburen!! Ja vi har en järnbur som vi måste stänga in oss i när vi låser som är helt creepy och jag är alltid livrädd när jag står i den för jag tänker på både den ena och andra skräckfilmen jag har sett i mina dar och hatar att stå där inne helt oskyddad. eller nått. det är läskigt i alla fall och idag försökte jag vara snabb när jag stängde där så då klämde jag fingret på köpet. Ja, i detta läget finns det inte mycket att göra än att citera Ross i Vänner "Why do bad things happen to good people?" (och det som händer honom i klippet har nog alla varit med om, haha det är så roligt) 
 

                  

Bonnie 'Prince' Billie.

 

Igår var jag, fredrik, charlie, hans flickvän therese, erica och lotta och såg bonnie prince billie i danmark! Han var riktigt bra och denna gången hade han ett band med sig med fiol och kontrabas bland annat. Vi satt allra längst fram haha. Snacka om att jag har snackspärr idag. Så nära har jag aldrig suttit förr men det var en upplevelse faktiskt. Jag vet att han ser ut som en gubbe men han är egentligen bara 35 år typ. Men han var riktigt kul att se på för han är så orginell och har härligt humor så det är inte som att kolla på många andra singer/songwriters som jag tycker blir tråkiga i längden.

okej, tredje gången gillt.

undra om någon läser detta nu när jag inte har skrivit på flera månader! har tänkt ta bort bloggen hur länge som helst men det har bara inte blivit av.. tror jag ska ta tag i det igen faktiskt. får se om jag lyckas denna gången, haha. meen kan någon hjälpa mig med design? Jag tycker det ser så tråkigt ut som det är nu.. därför tappar man suget att skriva också. konstigt men så är det. Idag är jag seg, sen fredrik stack hem så har jag vara legat och kollat på dåliga tvprogram, typ Beauty and the beast och Ellen DeGeneres show (fast hon är faktiskt ganska rolig!) Sen ikväll är det project runway. Jag störde mig skitmycket förra veckan när jag missade det så idag får det bara inte missas! superimportant! hah tvnörd for real 

RSS 2.0