ditt och datt.

ops, jag har visst inte bloggat på en hel vecka. men jag har en bortförklaring som vanligt, resan har tagit upp all min tid nu, jag har gått upp helt i det och jämfört priser och läst på hemsidor, men nu känns det som vi är ett steg närmre iaf och jag hoppas vi kan boka nästa vecka! Eller det måste vi, annars gör jag det själv!

Idag har jag hjälpt syster att flytta till lund :( vi höll på hela dagen och sen gick vi ut och åt indiskt, mums! Fast jag måste säg att jag blir lite orolig, idag var det såna sista november demonstrationer med såna jävla nationalister och det var ett himla liv och sen när vi skulle gå så stod jag i hallen och helt plötsligt så ryckte nån okänd upp ytterdörren (som var olåst) och sen när dom såg mig slängde dom igen den igen. Lite läskigt. Pappa tror dom gömde sig för någon.. typ polisen. Aja, hon klarar sig nog.. Det måste hon!

Imorgon blir det i alla fall planeringsmöte inför resan, var ska vi va förresten?!

Söndagsmys.

Jag har haft en så mysig dag idag! Först fick jag sova ut utan att jobbet ringde och väckte mig och ville att jag skulle jobba (vilket har hänt alldeles för många gånger denna veckan) och sen gick jag och lisa ut i det fina vädret och gick i flera timmar + att vi tog ett stopp på Björns där vi fikade! vaniljlatte var svingott ju! så nu har jag två nya favoritet, vaniljlatte och chailatte. fast chai latte är nog godast faktiskt. sen gick vi ut och fortsatte vår vandring. sen kom jag hem och gjorde julkort med grejer jag köpt från panduro hobby. det var riktigt pilligt och tog hur lång tid som helst att göra ett kort. Och jag har alltså bara knåpat ihop ett kort än så länge, men det får duga, ska göra fler sen. Sen badade jag och läste "Hey Dolly" som är ganska kul, fast skum. Och sen åt vi tacos med la familia. Tadaa där var den dan!

17.23

yo! det blev jobb idag i alla fall, hoppade in för min kassachef som var sjuk och behövde bara jobba 3 timmar typ så det var ju ganska gött. en konstig sak jag har märkt är att mina fingrar börjar få tjockare hud, dom har alltså blivit härdade av allt lyftande jag ägnar mig åt på jobbet. jag känner mig lite butch!

this town kills you when you're young.

Jag känner mig nere... Och jag vet inte vad jag ska göra för att muntra upp mig. några tips? Imorgon är jag i alla fall ledig, inte för att jag har någon större glädje av det egentligen för jag har inget att göra, går miste om pengar + att vissa av mina arbetsfriends faktiskt är riktiga pärlor! Jag blev förresten kallad pärla av en av dem idag och det är nog det enda som lyser upp denna dan. Skönt ändå att dom tycker man gör nån nytta där! Fast man behöver ju inte överdriva, på torsdag ska jag jobba 11 timmar. känns lite i det mastigaste laget!

                        

här kommer en nostalgisk låt som väcker mycket minnen. tänk om man hade varit 15 år igen! då var jag bland annat besatt av bd men det var långt ifrån dom enda, även håkan, mando, the ark höhö, the strokes, och ja den typen av band ni vet. Fast inte kent!! Aldrig kent!! hah jag klarade inte av dem då och klarar inte av dem nu. Nä men tänk att springa på konsert med natta varje helg och skrika sig hes. varför går vi aldrig på konserter längre? Okej aldrig och aldrig, men varför inte så ofta?

Sunday.

halloj! nu är helgen snart slut så det är väl lika bra att skriva en liten sammanfattning!
i fredags var jag ledig och på kvällen blev det bowling med moa, hannes och pernilla! det var skoj, speciellt att se moas... unika bowlingteknik! höhö. Sen stack vi till lilla torg och sjöng svinhögt till charlotte perelli. Jag vet faktiskt inte vad som hände där riktigt men vi blev ju skitglada när "hero" kom! Yes sen begav vi oss till Max och käkade för första gången i mitt liv och det var faktiskt otroligt gott! vet inte om det var p.g.a drickan, natten eller kylan men jag och moa höjde det stället till skyarna hela kvällen tills hannes tog ner oss på jorden igen. Men jag står fortfarande fast vid min åsikt! Denna trevliga kvällen fick ett mindre trevligt slut när jag kom fram till ängarna - någon #!%¤%=¤ idiot (så stog det ju alltid i kalle anka tidningarna när dom inte skrev ut svordomar!) höm ja iaf. någon jävel hade förstört min cykel! Detta är andra gången det händer nu! Jag blir så jävla förbannad, vem roar sig med att ta ut ekrarna i bakhjulet och vrida dom åt olika håll så att dom virar in sig i hjulet? Jag kan förstå om man stjäl en cykel, då får man ju i alla fall pengar, men att bara sabotera för nöjes skull? Så jävla onödigt! Sen fick jag BÄRA cykeln HELA vägen hem!! det är faktiskt sant, det tog trekvart med alla pauser. Jag fattar inte hur jag orkade såhär i efterhand. Jag har sån sjuk träningsvärk i armarna nu så det är inte nådigt.

Ja ursäkta det lilla utbrottet! Sen i lördags var jag i alla fall och simmade och några killar stötte på mig i kön in och förlåt mig men det är bara ett big no no att stöta på nån på en simhall! Det är verkligen inte vad jag vill när jag går dit för att simma. När man är iklädd bikini liksom. NO NO. Ja i alla fall envisades dom med att dom ville simma med mig där inne sen och jag är sämst på att säga nä så jag var ju så löjlig och bara "hehe ja kanske det heh." ååh det är ju motsatsen mot jag vill, jag vill bara få simma i fred när jag är där. Många hade säkert tyckt att det var skitkul men jag tycker bara det är jobbigt.. Det kanske är jag som är konstig. Jaja, sen fick jag försöka göra mig osynlig när jag simmade så att dom inte skulle hålla på men självklart kunde dom inte ta vinken och hoppade i fast jag inte hade kollat en enda gång åt deras håll när dom stod vid kanten. Det tog ju bara 20 min innan dom fattade och stack därifrån. Haha gud vad upprörd jag verkar, men det är bara det att det hänt förr där och det är det värsta jag vet!

Idag skulle jag egentligen varit ledig och åkt till den nya arenan med pappa och sis men en var sjuk så jag hoppade in. Man tackar ju inte gärna nej till söndagar, dubbelt betalt ju! hih.

Och förresten moa! Jag har kommit på en skitbra plan för resan!! Och jag hoppas att du och lisa är på, det kommer blir så bra tror jag!

Jaha, jag tycker tydligen att det är bättre att skriva ett långt inlägg i veckan istället för ett kort varje dag. I'm sorry! Medalj till den som läste hela i alla fall, om någon gjorde det!

22.28

Ååh jag har sålt min själ till ica! MEN Imorgon blir det i alla fall bio med den bästa Moan i världen!
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa "Parfymen" först. Den är bra!

Obama for president.

jag har inte bloggat på ett tag men det har sina anledningar...
inatt är det i alla fall äntligen dags för valet! Jag är ju något av en nörd när det kommer till valet och har verkligen följt hela proceduren slaviskt i flera månader. Jag är självklart en Obama-anhängare (som resten av Europa då) men jag är inte för alla hans åsikter. T.ex. tycker jag det är fel att han vill stänga usas gränser för frihandel! Men han bara måste vinna, det går bara inte att ha Palin som vice-president, skandal i så fall!

RSS 2.0