nervous.

Usch imorgon har jag inså-redovisning. Vi ska alltså redovisa för våra instrument kan man säg, som i mitt fall är sång.. fast det konstiga är att jag är mest nervös för mickis låt där jag spelar piano.. vill ju inte göra fel då och förstöra för henne.. isch. Jag har inte ens lärt mig texten till min låt än så jag kom på att det kanske är dags för det nu! Sen går jag bara i skolan imorgon också och sen är jag ledig i tre dagar :D ska bli riktigt gött. Det verkar mer och mer som om jag är laktosintolerant :( jag har bara ätit/druckit laktosfria produkter nu ett tag för att kolla, men i lördags åt jag lite glass för jag trodde inte det skulle vara någon fara.. men nähä, då vaknar man mitt i natten och har skitont i magen. Måste dock gå och ta ett allergiprov för att vara på den säkra sidan, men jag skjuter upp det hela tiden eftersom jag blir svimmfärdig bara jag tänker på det.. Gud nån måste följa med mig och hålla mig i handen när jag tar det provet annars klarar jag det inte. Med tanke på att jag svimmade sist jag tog stick i fingret så är det bäst att ta det säkra före det osäkra!

Det där med design..

Jag har feta problem med att få en snygg design här, har lyckats fixa lite men jag fattar inte hur man byter bilder där uppe, vill ju få bort blommorna.. men jag får väl trixa lite till där så går det nog efter ett tag. Ikväll har jag bara varit hemma och kollat på film med familjen, vilket faktiskt var skönt efter en hektisk vecka! Nu är det bara 2 veckor kvar tills min syster kommer hem från sin backpacking i asien, wie :) ska bli grymt kul att få hem henne igen. Annars är det sjukt mycket som händer just nu, känns som jag inte hänger med riktigt. men det är både postivit och negativt tror jag.. Just nu sitter jag och lyssnar på fantastiska Susanne Sundfør, lägger in ett klipp här nedan. Vet inte var detta är ifrån men hittade ingen video eller så (tror inte hon har någon) hon har i alla fall en speciell röst och riktigt bra låtar!



           

sleep tight.

tänkte bara skriva godnatt! har ju inte hunnit uppdatera på ett tag, har haft fullt upp! har en massa läxor att göra imorgon också så det ser jag ju inte fram emot allt för mycket.. Men det ska bli skönt att sluta tolv iaf :) jag vill dessutom göra om designen här som för övrigt är skitful men jag fattar inte riktigt hur man gör så det är klydd.. funderar på att skaffa blogg på en annan sida där det är lättare med designen, haha. så lat.. men ja så är det.. vi får se.. nu ska jag gå och drömma om min fredrik :) Sov gott!

Studenthets.

image7      image8


Ja jag kan lugnt säg att jag känner studenthetsen nu, det är så mycket som måste fixas! Och jag försökte ju mig på en inbjudan men den blev ruggigt ful så jag måste göra en ny! Största problemet är väl att det i stort sett inte existerar några bra + seriösa bilder på mig så detta kan ta sin lilla tid.. En annan oro är att min student ska bli precis likadan som min syrras förra året.. Vi ska ha samma tält (som säkert kommer stå på samma ställe som på den högra bilden) säkert samma tårta and so on.. Fast det blir nog bra ändå! Ska bara bli så kul att äntligen få ta studenten, även om jag kommer sakna världens bästa klass! Nä nu får jag avsluta och ta i tag i den jäkla inbjudan nån gång.. Skriver kanske mer senare idag, om jag inte är för inne i 100 höjdare ;D


Youtube.

Jag har precis lärt mig hur man får in ett youtubeklipp i bloggen så därför kommer moonbabieslåten jag har tjatat om här! (måste ju testa)


                           

vårkänslor.

image5
Så underbart väder idag! har legat ute och solat lite i värmen. Jag har varit så dålig på att uppdatera i helgen, men detta har varit min första lediga helg på länge och jag har verkligen njutit av den! Jag har varit i stan med fille och fikat och kollat runt (jag ville shoppa men hittade ingenting) och sen hade vi gäster och fredrik var också med så det har varit hur mysigt som helst :) och framförallt har jag varit ute i solen! fille tror att jag kommer vara lika vit som min klänning till studenten så mitt nya mål är att bli så brun som möjligt fram tills dess. Kan till och med tänka mig att sola solarium några gånger, fast jag är emot det. Det blir i alla fall till att pressa i solen och smörja in med brun utan sol haha. Ett annat mål jag har är att ta körkort innan fille, vilket faktiskt är bra för då bli man mer peppad att sätta sig i bilen och övningsköra som jag gjorde idag. vet inte hur många hörn jag backade runt idag.. oh jag har även pluggat och tränat i helgen, har varit ovanligt produktiv alltså! men det är gött.. nu ska jag gå ut och gå en runda och köpa godis :)

Take me to the ballroom.

tjolahopp!

Jag är förvånansvärt pigg idag, med tanke på att jag var ute igår och inte sov så mycket i natt. Men jag var duktig, kom upp i tid (okej en kvart innan jag skulle sticka) och gick på alla mina lektioner + att jag hade körlektion efter skolan! Way to go me! (undrar dock hur länge alkohol sitter i kroppen, men jag krockade ju inte så - Yey) men nu har jag förvandlats till en soffpotät vilket är ganska gött.. Tänkte försöka pyssla lite med min studentinbjudan ikväll, vill ju göra en grym inbjudan med massa färger och bilder men jag är inte så jättebra på det där, speciellt inte med så kassa program som jag har på datorn! Jag skulle försöka lägga in en youtubevideo här med braiga moonbabies, men jag har tydligen inte kommit så långt i utvecklingen av min blogg så ni får nöja er med en bild istället!



image4

Armband

Jag är helt sugen på att köpa nya armband! Kollade runt lite och hittade dessa fina på forever21..

image1                         image2

funderar på att beställa lite kläder där ifrån, kanske en studentklänning också. Grejen är bara att jag inte vill åka på att betala tullavgift för då får man betala typ 500 extra, och pank som man är så känns det mycket.. men vi får se, kommer säkert göra det snart ändå :) cocoo.se har också många fina armband och kyssjohanna.se! måste snart beställa!

Skaffat blogg!

Nu har även jag skaffat blogg, tycker det verkar så roligt så jag tänkte testa så får vi se hur det går...
Just nu är jag ganska trött, har precis haft körlektion vilket gick ganska bra..
fast jag vill bara ha mitt körkort nuuu!
Är så trött på att det ska ta sån tid! så nu har jag fått gnälla av mig lite. Skriver mer snart - när jag har kommit på något roligt att skriva om.. Detta var ju bara ett testinlägg.. typ.


RSS 2.0