ledig!!

Oj jag har inte varit inne på min dator på 3 dagar nu, sjukt! Eller det sjuka är egentligen att jag tycker det är sjukt! Ja ni fattar.. Anledningen stavas i alla fall ICA! Det har varit mycket jobb denna veckan men det är bara att tacka och ta emot och casha in! Fast jag är lycklig att jag är ledig JUST idag för idag ska personalen vara utklädd, tack och lov att jag slipper bekymra mig över det problemet! Ska nog ta mig en tur in sen och kolla in dom andra höhö. Dessutom är det Monas sista dag idag eftersom hon pensioneras sen och jenny tyckte att jag skulle stämpla in mig en kvart för att äta smörgårdstårta och vanlig tårta! fast det ska jag ju inte göra.

Jag sitter i alla fall och kollar runt på sidor efter en födelsedagspresent till moa. Eftersom jag alltid är så sent ute så tänkte jag vara tidig i år.. Fast med tanke på att folk redan har börjat köpa julklappar så anses det väl inte tidigt...
Jag ska nog ta mig en liten tur in till mobilia sen för att köpa en mössa... mer än så har man väl inte råd med när man sparar nästan hela lönen.

Oh jag måste också berätta: Fille har fått jobb som platschef för SATS i sälen!!!! Det är ju helt sjukt! Man kan inte vara platschef när man är 19 år! Han kommer i alla fall flytta upp där (snyft) i några månader. Och det bästa är att jag får gratis liftkort, skidhyra och boende när jag kommer dit, hihi. + att jag kan få betalt för att åka omkring i skidkläder det står SATS på! Jaa tack! Okej det kanske inte är det bästa. Det bästa är ju faktiskt att han får ett sånt jobb vid sådan ålder! Kul för honom i alla fall men tråkigt för mig som inte kommer få träffa honom så ofta :(

tidsfördriv.

Jag och sis har precis kollat på arn - tempelriddaren. Vi hade inte sett den så vi tyckte det var dags. Den var bra men jag kan tänka mig att böckerna är mycket bättre, så som det brukar va alltså. Vi har haft en riktig syskonkväll med pizza, godis, film och en liten glimt av "Stjärnor på is" (förlåt moa!) fast jag håller med, det är bra töntigt det där programmet. Jaha nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska ringa och vilja bli hämtade. De är hos några i östra grevie och jag agerar taxi.. emma har redan gått och lagt sig, fast hon har iof gjort högskoleprovet idag så jag förstår att hon är trött. Jag tror jag ska göra det nästa år fast jag kommer säkert vara kass.. i alla fall på mattedelen. Men emma gick en sån kurs inför högskoleprovet som jag tror jag ska gå också, någon som känner för att joina?..

Idag har jag och pappa kört en runda på inlines också, haha! men det är kul och nog ganska bra träning!
Nä vilket ointressant inlägg, jag är helt enkelt för trött... hoppas dom ringer snaaart!!

23.10

Jag är så fruktansvärt uttråkad! Kan inte komma på nånting att göra! Jag slutade lite över sju och hann därför inte in till fredriks spelning i stan men sen efter det har kvällen varit såå tråkig. Ingen är hemma och ingen verkar vilja ringa mig. Superfun! Önskar att moa var inne på msn så hon kan skicka någon rolig spelsida till mig eller så vi kan spela röj på msn. men är hon det? Nej! (Jag är fortfarande medveten om att jag inte är 8 år. nästan iaf) Och jag vågar inte ringa eftersom man vet ju inte om hon har gått och lagt sig och snart lägger jag mig ner och dööör. Då har jag i alla fall nått att göra!

Jag är alltså ledig imorgon och det är därför jag kan sitta uppe och filofisera så här. Nä ärligt talat så vet jag inte hur man stavar till det och jag orkar inte kolla upp det heller.

Innan var jag jättenära att klippa raklugg på mig själv. Jag stod och klippte till min snedlugg eftersom den har växt sjukt mycket sen jag skaffade den och i alla fall, när jag ändå var i fixartagen så stod jag och jämförde rak eller snedlugg men sen hindrade jag mig och tänkte att jag åtminstonde borde få 1 människas åsikt till detta innan jag gör det. Brukar ju låta frisören göra såna saker, vet inte om jag skulle göra ett så vackert jobb. Eh jaha..

När jag ändå spyr ur mig allt jag kan komma och tänka på så kan jag ju berätta att jag jag är supernyfiken på den nya filmen "Låt den rätte komma in". Snacka om att den har blivit prisad! Verkar intressant i alla fall. Eh ja så om nån är intresserad av att se den så kan vi ju göra slag i saken!

varför?!

Varför dricker man aldrig med sugrör längre? allting smakar ju så mycket bättre när man dricker med sugrör! Jag dricker numera nästan allting med sugrör efter att ha upptäckt detta underverk igen i lördags!


                          

och en annan sak jag har funderat på, varför åker inte folk inlines längre? Det är ju hur kul som helst och bra träning! Jag gav mig ut på en tur igår minsann, fast jag måste medge att jag väntade tills det blev mörkt för annars kanske nån skulle känt igen mig! fast det spelar egentligen ingen roll för nu berättar jag ju ändå om det här!

Och ja... jag vet att jag inte är 8 år längre...

I'm in pain.

i söndags så trillade jag på vår trappa i trädgården som är gjord av sten! Jag föll rakt ner och slog upp hela knät så det forsade blod! Och årets föräldrapris går till Håkan och Marianne Wirén: pappa stod en halv meter ifrån och märkte ingenting samtidigt som han pratade i telefon, mamma satt i rabatten och hade solen i ögonen och vinkade glatt till mig samtidigt som hon skrek: "är det inte skönt där i solen?" nä för det var det inte! jag hade så ont och grät så mycket så att jag inte kunde svara och efter vad som kändes som flera minuter märker hon att nått hade hänt! Hah det känns ganska kul såhär i efterhand men det var det verkligen inte då! Nu får jag ta tabletter på kvällarna för att kunna somna eftersom det har gjort så ont, fast idag känns det betydligt bättre, äntligen!


Saknar er!


   
  


Varför går tiden så fort? Vi var fan den bästa klassen någonsin!

header.

åh vad jag önskar att jag visste hur man gör en snygg header att ha högst upp! ser så tråkigt ut utan tycker jag.

header.

åh vad jag önskar att jag visste hur man gör en snygg header att ha högst upp! ser så tråkigt ut utan tycker jag.

yo!

Tänkte bara berätta att jag lever! Jag veeet jag är sämst på att uppdatera men det är bara för att det händer så mycket just nu. Klippt och slingad blev jag förra veckan och jag blev nöjd, ska nog gå till Lock n' roll nästa gång också! Och fredrik har åkt till tyskland på turné med sitt band i 10 dagar. Just nu är dom i Berlin! Åh jag hade också velat vara på turné. Det hade inte gjort något om det bara var på vellinges skolor som det var med estet. Saknar det! Och idag fyller min syster 21 år så grattis igen. Jag gav henne en fin klänning som hon verkade bli jätteglad för så det var ju skönt :) och efter jobbet idag kom jag med tårta (eller tårtbitar iof) och sen såg vi gossip girl eftersom jag missar det varje söndag! Igår jobbade jag först 4 timmar (men fick betalt för 8, älska o.b!) och sen gick jag med familjen och såg "High school musical" där SH är med! Hah det var kul, han var himla duktig (jag vet att du har svårt att tro det nu moa!) jag och emma satt ju och småskrattade några gånger åt honom iof. Japp och sen gick vi till lilla torg och åt, mysig dag! Imorgon väntar mer jobb, 10-19. Kom och hälsa på vettja! Jag vet att ni vill, den stora metropolen i vellinge ju! Nu ska jag gå och lägga mig, naatti.

p.s. nu har vi haft vårt första "planerings-möte" i australiencrewet! Så mycket planering blev det dock inte, men det blev tacos! Äh det löser sig.


Morning

God morgon! Eller förmiddag kanske. Jag är ledig idag, men trots det gick jag upp kl. 8 och cyklade till ungdomsmottagningen. Skulle få nya p-piller och som vanligt trodde jag att man bara kunde gå dit, få ett receptlapp och gå och hämta ut på apoteket. Men nej! Nu måste jag börja betala för mina p-piller för det är tydligen nya regler. Alla utom 3 sorter måste man betala för! Och eftersom mina inte är jättevanliga (p.g.a hjärt & kärlsjukdomar i släkten) så måste jag alltså börja pröjsa nu! Åh jag som trodde jag hade flera år kvar av gratispiller. Min barnmorska stämplade ändå på lappen att de skulle vara gratis men hon trodde inte det skulle funka.. Så vi får se när jag går till apoteket. Undra hur mycket de kommer kosta? Ja ni märker min upprördhet! Inte får man någon personalrabatt på Toppen och nu tas till och med gratis p-piller ifrån mig! Vart är det här landet på väg?

Okej, efter den hemska historien så gick jag och bokade tid för klippning och slingning hos "Lock & Roll". Har aldrig klippt mig där tidigare, någon som vet om det är bra? Fick tid redan imorgon! Snabba ryck alltså, men det är bra för jag är i desperat behov av något nytt.

     
  Jag vet att moa vill att jag ska klippa den här frillan igen, men jag vet inte. Okej det var inte jättebra bilder eftersom det ser långt ut men det slutar precis där var bilden slutar! (1:an) Och andra bilden ser det lite knasigt ut eftersom det är uppsatt med en klämma där bak. Och det hade hunnit växa ut ganska mycket där. Okej hope you get the picture, höm..

nightynight.

Jag vet inte varför jag skriver överhuvudtaget, orkar egentligen inte.. Fast jag har inte skrivit sen i söndags och då får jag lite dåligt samvete. Idag har jag i alla fall jobbat, bara 16-20.15, det var skönt för då hann jag ju med annat på dan. Jag gick en promenad i det fina vädret med pappas systemkamera! Det blev en del fina bilder faktiskt. men dom orkar jag inte lägga upp nu, inte för att jag skulle kunna om jag ville ändå.. hah vi ska faktiskt gå en fotokurs jag och papps i typ december för att lära oss den kameran.. Det är ju egentligen pappas men han har lovat att jag ska få låna den ibland och mest tror jag att han inte vill gå ensam på kursen. Men det ska bli intressant i alla fall... Ja annars då, helgen har varit bra som sagt. Jobbade i fredags och sen blev det party vilket var hur kul som helst! Jobbade lördag, inte så kul och i söndags tränade jag bodycombat och sen hämtade jag fredrik och vi åt middag med min family! Nä alltså jag kan bara inte skriva något kul nu, är för trött och gnällig. Men imorgon skriver jag nog något... kul. Eh ja, Godnatt då mates!


kära videokliniken.

Jag står nu och jobbar min allra sista dag på Videokliniken. Det är nästan så att man blir lite vemodig. (Jag behövde inte jobba den 19:e dessi så du behöver inte ta över den tiden.) Tänk så länge jag har jobbat här ändå, 1 och ½ år! Ulla-britt ville aldrig lägga på när hon ringde innan utan kom hela tiden på nya saker att berätta om (det är visserligen inget nytt), men ändå, jag tror hon tycker det känns konstigt också. Hon bara "jahaa då ses vi en sista gång då när du lämnar nyckeln" Jag: Fast jag kommer säkert in och hyr film och så" Ulla: "Ja okej, det var ju tur det..." haha funderar på att ge henne en kram när jag lämnat min nyckel! Tycker du jag ska våga mig på det dessi?

last night.

Kvällen igår var rolig.. Lite för rolig, för vad som inte är lika kul är att jag nu måste gå och jobba till kvart över tio ikväll! Tog massor med bilder också för en gångs skull!

Partaay!

Även fast jag har jobbat 10 timmar per dag varje dag denna veckan och är galet trött nu så är jag SJUKT PEPP för imorgon! Yes duuudes! Det ska bli så kul, slutar 18.30, direkt hem och fixa till mig lite (funderar på att sminka mig på min lunchrast iof.. fast det känns lite väl att sitta fullt sminkad i kassan. inte för att jag brukar ha värsta sminket, men ändå) och sen kör syrran mig in till maaaulin! Detta är vad jag har gått och längtat efter hela denna sjukt slitiga veckan! Kan moa bara raka av sin vargpäls också så är kvällen räddad! Saknar min klass så jag håller på att dö dessutom. Igår kom maurice in och idag kom grane och då insåg jag verkligen hur mycket jag saknar dom! Kan inte hela klassen bara ta över ica? We can make it happen people! Nä nu är jag för uppspelt för mitt eget bästa.
Bara för det kommer en låt med världens bästa Ska-P! Älskar att dansa till dom, tyvärr verkar inte så många andra hålla med mig... Jag älskar ska!


                   

RSS 2.0