strumpdilemma.

För några timmar sen så stod jag inför ett ruggigt dilemma. Ska jag gå ut i mina randiga raggsockar i färgerna rosa, lila, limegrönt och blått när jag slänger soporna eller orkar jag ta av mig dem bara för den lilla vandringen? (Vi har vår soptunna på andra sidan trädgården så risken finns att grannar eller förbipasserande ser en!) Efter noga övervägande och rådfrågande av mamma så valde jag bekvämlighet och gick ut i strumporna. Självklart får jag då inte upp soptunnan utan måste stå och trixa och självklart cyklar då två rådiggare av videokliniken förbi och slänger ut sig "Jobbar inte du på video?" åh nu kommer jag säkert att få höra om strumporna när dom kommer in nästa gång, såna småkillar lägger allt på minnet! Men sköna är dom (strumporna då.)

Annars har dagen gått smärtfritt. Jag vaknade upp på bästa möjliga sätt: av fredriks pussar! :) och idag har jag för en gångs skull varit ledig och det har varit redigt gött. Passade även på att träna idag för första gången på en vecka och det känns som om min kondition redan har blivit sämre, sjukt att en vecka är allt som krävs. Jag har jobbet att skylla! Fast jag ska inte klaga eftersom jag äntligen håvar in cash.. eller rättare sagt i oktober får jag lönen och DÅ håvar jag in cash (I hope.) Imorgon blir det jobb igen 10-18.30 så jag måste snart lägga mig, men inte utan att fråga:

Hur kunde Will åka ut i So you think you can dance igår? KATASTROF!! Det var ju givet att Mark skulle ut tycker jag! Will är ju både snygg och en sjukt grym dansare. Nä tack och lov att Twitch fortfarande är kvar. Om ni inte tittar på sutucd så fick ni nog inte ut mycket av dom raderna, och i så fall Kolla på det! Typ det enda bra på tv nu ju. Hum kanske borde ha skrivit det innan jag hade utläggning om vem som borde åkt ut, well well..

Nu måste jag somna in, Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Moa

Ja det var lite skumt att han åkte...men det är något särskilt med Mark( han är på min potensiell pojkväns lista) och jag vet vem som vinner men jag ska vara knäpp som en mus!( det är en bra som vinner) men alla som är kvar är bra+ will och gav som fick lämna

2008-09-19 @ 12:04:09
URL: http://noahsark.blogg.se/
Postat av: Moa

ps. Svenska SYTYCD är så dåligt om man jemför med amerikanska!

2008-09-19 @ 12:04:53
URL: http://noahsark.blogg.se/
Postat av: haveacigar

öh, vad skulle jag nu säga.. hum.. fan.. jag glömde det.. aja skitsamma. ska du med ut idag iaf?

2008-09-19 @ 13:08:25
Postat av: linda

SV: Ja, jag tror det blir den också. . har velat se den länge nu! Den är alltså så bra som alla säger att den är, utan överdrift? Jag tyckte den förra var bra med, så jag tror att jag kommer gilla "the dark night" med. Fast fanny har inte sett den första. . måste man se den första för att fatta den nya? Haha, vad jag bombar dig med frågor här!

2008-09-20 @ 13:59:33
URL: http://detonation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0